reviews

8.3

Vakantiepark Klein Vink scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 29212 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 29212 reviews

9
Naam: Sandy Silleman
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een superleuk en goed onderhouden park Alleen 1 tip voor als mensen met de bus opstap gaan. Er zijn echt weinig lantaarnpalen dus het is superdonker en gevaarlijk zonder licht aan de weg Voor de rest super echt ervan genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van de thermale baden en de natuur in de omgeving. Wel vonden wij het jammer dat het huisje wat gedateerd overkwam met name door de armoedige inventaris in de keuken, de kapotte deuren en de slordige bank. De bedden sliepen overigens wel goed in de master slaapkamer, maar werden minder goed gewaardeerd in de voorste slaapkamer.
7
Naam: Kievit
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Er is begrip voor personeels tekort. Maar dat er s avonds in het hotel niets besteld of gegeten kan worden vinden we een grote min. Ook de qr code voor bestellen op de kamer werkte niet. Zodat we op donderdagavond zonder maaltijd zaten. Slechte zaak. Ons koffiecup apparaat was kapot dit is gemeld. Maar de belofte voor een nieuwe is niet nagekomen. Dus ook geen koffie op de kamer. Dit alles heeft ons verblijf wel negatief beinvloed.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: B. van de Kamp
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad op jullie park in een van de mooiste huizen van de recidence. We hebben ons prima vermaakt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden de eerste dagen last van een muis, die in de slaapkamer over onze hoofden liep. Hij is gelukkig gevangen met een muizenval. Mijn IPhone oortjes zijn aangetast en niet meer te gebruiken. In een van de slaapkamers vonden wij een slipje in de vensterbank. Verder veel muizenkeutels moeten opruimen
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
8
Naam: Dennis van Pelt
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Schoonmaakdienst was tot 15:30 bezig en de sleutelkaart werkte niet. Gelukkig heeft schoonmaak ons binnengelaten want de (door receptie) beloofde sleutel is nooit gebracht. Erg vierndelijke en enthousiaste bediening in het restaurant. Leuk verblijf gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruime opzet park. Tip: geef duidelijker aan of reserveren nodig is bij kinderactiviteiten. En maak huisjes beter schoon (oa onder bedden en schimmel op muren) nr 52
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks het personeels te kort in de Restorand’s het personeel dat er liep deed echt hun best om iedereen zo goed mogelijk te helpen
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Omgeving erg mooi. Thermaalbad is een lokker maar helaas prijzig voor Klein Vink bungalowgasten en nergens goed te lezen dat het €15 p.p. was. Bungalow matig, enigszins gedateerd en helaas op sommige punten vies.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Lekker warme douches! Jammer dat het restaurant vol was. Glow in the dark hockey erg geslaagd!
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Inrichting meubels bungalow gedateerd
10
Naam: Lida Musch
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zijn voor het derde jaar op KleinVink. We vinden het een heerlijk vakantiepark waar we graag komen. De omgeving is mooi en er heerst een serene rust. Onze vakantie voor volgend jaar is alweer geboekt op Klein Vink.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super leuke vakantie! Vooral de grote hoeveelheid aan activiteiten die worden georganiseerd zijn een mooie extra!
7
Naam: Mark
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hartelijk dank voor het verblijf. Het was echt weer fijn om hier te zijn. Aangegeven punten zijn alleen ter verbetering en zijn omschreven in de enquête.
7
Naam: J.C. van Dijk
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vaatwasser functioneerde onvoldoende , vuil serviesgoed in de kasten. betalen als gast voor thermaal bad 2 maal 8.50 euro. weinig speel toestellen in de omgeving van de bungalow. Reserveren bij het restaurant niet mogelijk al voor 11 uur in de ochtend al volgeboekt .
8
Naam: Cees Fillipo
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Het verblijf is elke keer weer een feestje, daarom komen wij steeds weer terug.
7
Naam: Alfons Francot
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Jammer van de kamer want je kon niet met een raam open slapen daardoor erg benauwd. Had begane grond deluxe kamer. Restaurant was voor 2 dagen volgeboekt en er was geen ander alternatief. Winkels in Arcen gesloten na het zwemmen. Blikjes cola uit automaat van hotel om toch wat te drinken te hebben.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Wij misten een plattegrond en uitleg van Thermaalbaden en sauna, daarnaast misten we goede informatie van de omgeving. Op de kamer miste een beschrijving van het koffie-/ thee apparaat. Aluminium decoratie onder het buitenraam zorgde bij regen voor irritant tikken en geluidsoverlast.
10
Naam: Karin Bark-Buenting
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het zou fijn zijn als de chechout om 11.00 uur ipv 10.00 zou zijn. Ons is niet verteld dat de kinderen niet gratis waren bij het thermaalbad. Bij de receptie werd vermeld dat we 2,5 uur gratis naar binnen mochten op een kaart met het hele huisje. Het was wel handig geweest als ze hierbij had vermeld dat we voor de kinderen moesten betalen. We gingen om 19.30 uur voor een uurtje. We hebben het wel gedaan om de kinderen niet teleur te stellen maar 17 euro is dan wel een hoop geld. Misschien toch handig om het mondeling toe te lichten als hierom wordt gevraagd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima 16 persoons huis, schoon, leuk ingericht. Fijn dat we toegang tot de termaalbaden hadden, jammer dat we daar voor de kinderen wel moesten betalen. Bij vertrek heerlijk ontbijtbuffet bij de bron gehad. Al met al een hele fijne midweek op het park gehad. Voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Maurice Kassing
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een top vakantie gehad. Huisje was helemaal prima. Als we een vraag stelde werd het direct opgelost. Huisje was helemaal prima en prijs/kwaliteit ook van het huisje. Je brengt jezelf mee en maakt er met elkaar een top vakantie van.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Zwembad
Geef informatie over beperkte eetgelegenheid vooraf aan. Ook de Kloosterhoeve beperkt door personeelstekort. Geef alternatieven goed aan.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en privacy
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk vakantie park..we hebben hele week genoten ..relaxen in thermebad was echt een topper...lekker eten en drinken in het restaurant is een aanrader..bootje varen op de meer en fietsen in de mooie omgeving was super.
9
Naam: Leen Mastenbroek
Datum: 21 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
Wat hebben wij genoten van ons midweekje in het hotel!! We hadden de familiekamer geboekt en hebben bijna elke avond genoten van de heerlijke thermaal baden met het hele gezin. De kamer was mooi schoon, maar de bedden zijn erg zacht. Het wordt tijd dat daar een keer in geïnvesteerd wordt, want wij zijn uit de recensies te lezen niet de enige die dit vinden. Het ontbijt is heerlijk en prima verzorgd. Wat we alleen misten is de mogelijkheid om s avonds in het hotel een kop koffie of iets dergelijks te halen. De koffie uit het koffieapparaat op de kamer is gewoon niet te drinken. Zet ergens in het hotel een koffiemachine neer waar je tegen betaling een kop koffie kan halen en er zijn veel mensen blij. Maar we hebben genoten van het hotel en de omgeving en zijn heerlijk uitgerust en ontspannen weer naar huis gegaan. We gaan dit zeker nog een keer herhalen, want wat zijn die thermaal baden heerlijk!!
7
Naam: M.C.C.H. Wagner-Soeters
Datum: 21 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
Wij konden s avonds niet bij het hotel eten en het restaurant was volgeboekt waardoor wij verplicht ergens anders moesten zoeken voor het avondeten, daardoor hadden wij geen tijd meer over om s avonds van het zwembad te genieten, erg jammer! Ook konden we niks meer drinken aan de bar terwijl de horeca overal tot 24.00 open is?
Toon meer reviews